• Senger: 2 + 3
  • Kvadratmeter: 20
  • Vert: Emma B.
  • Region: Jönköpings län
  • Oppdatert: 1970-01-01
  • Laget: 1970-01-01
  • CottageId: 36485

Glamping i Småland

På ett fält i närheten av betande hästar så bor du mitt i naturen! Du omgärdas av frisk luft, naturens ljud med fåglar och betande hästar. Med ett välkomponerat möblerat tält så får du bekvämligheten kombinerad med det naturliga. Lampor och elektricitet finns i tältet.

På gården finns en gårdsbutik och en lada där man kan shoppa och fika. Det finns också möjlighet att beställa frukost och det anordnas olika aktiviteter på gården som man kan boka och delta i.

Det finns tre olika glampingtält med olika uppsättning möblering. I alla tre tält finns plats för fem personer - en dubbelsäng och sedan varierar bäddarna mellan bäddsoffa, bäddfåtölj och madrass på golvet vid fler än två boende beroende av vilket tält som man bokas i. Bilderna är exempelbilder från ett utav tälten och det ser inte likadant ut i alla tält. I samtliga tält finns även förvaringsmöjlighet för kläder exempelvis samt belysning.

Om man bokar fem personer i ett tält så är det viktigt att veta att det är begränsat med utrymme nattetid när alla bäddar är framtagna. Det är möjligt att förvara madrasserna så att det är mer plats i tältet dagtid. Vid bokning av fler än fem personer så behöver man boka fler tält.

Tältplatsen med plats för bil är placerad några hundra meter från gården. Det finns en gångväg eller så kan man köra bil. På tältplatsen finns en kallvattenkran att tvätta händer eller fylla på dricksvatten. På gården finns ett utedass med belysning och ett handfat utanför. Det finns ingen dusch eller tillgång till varmvatten eller vattentoalett. På gården finns också snälla ankor och två hästar som betar intill tältplatsen.

På gården anordnas events vissa dagar och gårdsbutiken är ofta öppen likväl den alkoholfria baren. Man kan också förbeställa frukost samt boka in sig på de evenemang som hålls. Observera att det kan höras musik från ladan vissa dagar.

Allmän badplats finns tio minuters gångväg från tältplatsen.

Det kan finnas viss möjlighet att medtaga husdjur efter dialog vid bokningstillfället. Avgift 150 kr tillkommer.
Pris / dag - lavsesong: 450 SEK
Pris / dag - høysesong: 850 SEK
Pris/uke, lavsesong: 3150 SEK
Pris/uke, høysesong: 5950 SEK
Dygnspriset 450 kr avser 1 person under lågsäsong. Pris per person ytterligare, 250.

Exempel
500 kr extra om man är 3 personer
750 kr extra om man är 4 personer
1000 kr extra om man är 5 personer

Fredag och lördag natt tillkommer 250 kr
Högsäsong tillkommer 250 kr
Städning 300 kr oavsett antal gäster
Lakan 50 kr per person och vistelse
Frukostbuffé kan beställas i förväg 150 kr per person

Fasiliteter

  • Hagemøbler
  • Utendørs område (terasse etc)
  • Utendørs svømmeområder (strand)
  • Toilett i uthus
Ansvarshavende for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne innkvarteringen er Emma B.