Stuga med sjötomt i österläge med egen brygga och roddbåt1 bäddar

En stuga med sjötomt i österläge med egen brygga och roddbåt. Stugan har en stor altan med utemöbler och grill för härliga grillkvällar med utsikt över sjön.

Vill man bada så kan man gå i från land eller hoppa i från bryggan för ett svalkande dopp.

Stugan som ligger vid Skedesjön erbjuder stora möjligheter till fiske efter stor gädda, 10+ och rejäla abborrar. Roddbåt och fisketips ingår i hyran. Lämplig för båtmotor upp till 6 hk om ni vill ta med egen motor. Fiskekort kan köpas i närheten. Skedesjön ingår i ett större sjösystem där Mycklaflon, Uddasjön, Kyrkesjön. Från Mycklaflon är det möjligt att med kanot ta sig vidare till Stora Bellen, kräver dock lyft vid några ställen. Det finns flera badsjöar och flera fiskemöjligheter. Tex är det bara 9 km till sjön Solgen som erbjuder väldigt bra gösfiske. Eksjö fiskeklubb driver Åsa fiskegård där fiskekort säljs och båt går att hyra. Det finns flera sjöar i närheten som erbjuder ädelfiske. Både för kast o mete samt en sjö som enbart är till för flugfiske.

Det är en enklare stuga på 40 kvadrat fördelat på litet kök, vardagsrum samt matsalsrum. Stugan är belägen på en sjötomt om 1040 kvadrat med egen brygga.

Stugan har ett enklare kök med 2 kokplattor och ugn. Det finns glas, tallrikar och bestick samt andra husgeråd. Det finns även micro, kaffebryggare och vattenkokare samt kylskåp med litet frysfack. Vatten hämtas från kran ca 200 meter från stugan i en rejäl dunk med kran. Det finns bredband i stugan via fiber. I vardagsrummet finns det en bäddsoffa med dubbelsäng, en soffa samt möjlighet att använda uppblåsbara madrasser. Det finns flera skåp för att förvara kläder i. Toalett utgörs av ett mysigt utedass som finns på tomten med sjöutsikt. Katt o kanin är tillåtet, dock ej hund. Andra husdjur kan vara ok efter förfrågan.

Ligger 4 km från golfbana (pay and playbana) det finns ca 50 golfklubbar i Småland, http://www.smalandsgolf.se/Golfklubbar-2.php , 50 km till Astrld Lindgrens värld, http://www.alv.se/ . Det är 20 km till Skurugata, http://www.skurugata.se/ , en omkring 800 meter lång klyfta i berget som är mellan 7 och 24 meter bred med branta bergväggarna som på vissa ställen 35 meter höga. Det är 12 km till närmsta stad Eksjö, http://www.visiteksjo.se/, som är berömd för sin gamla trästadsdel från 1600-talet. Avståndet till närmsta livsmedelsaffär 3 km. Det är 22 km till Kleva gruva, http://www.klevagruva.se/ en gammal gruva som man kan vandra inuti.

Info

  • 2Rum
  • 1Bäddar
  • 40 m²Storlek
  • 0Extra sängar
  • El ingår
  • Slutstädning utförs av hyresgästen

Utrustning