Stuga vid sjö, Eksjö Småland6 bäddar

Espefall vid sjön Solgen

Bara 75m från sjön, i ett mindre stugområde, hittar du denna stuga på 80m2 som totalrenoverades 2011. Från allrummet har du utsikt över sjön. Här finns också braskamin (ved ingår), TV, DVD och radio/CD.
Fullutrustat kök med diskmaskin, micro, spis/ugn, kyl/frys, vattenkokare och kaffebryggare. I de båda badrummen finns det WC och dusch.
Stugan har 3 sovrum med 6 bäddar. Ett sovrum är möblerat med en dubbelsäng, i ett av rummen är det möblerat med en dagbädd dvs en säng med ribbotten som dagtid kan dras ihop till en soffa, nattetid väljer du om du vill ha enkelsäng eller dubbelsäng. Det tredje rummet är möblerat med våningsäng. Möjlighet till ytterligare 2 bäddar i bäddsoffa, vid önskemål finns barnsäng och barnstol.
Från altanen har du vacker utsikt över sjön, njut den från någon av sittgrupperna. Grill ingår i hyran.
Till stugan hör en båt med motor, 4 cyklar finns också. Från storstugan ser du ut över sjön Solgen där bad- och fiskemöjligheter finns, Solgen är känt för sitt fina abborr-, gädd-, och gösfiske. Några hundra meter bort ligger naturreservatet ”Solgens centrala övärld” med ett rikt fågelliv och ”trollskog”.

Stugan ligger 25 km från Eksjö och 25 km från Vetlanda, det är i dessa städer som de närmsta affärerna ligger. Till Astrid Lindgrens Värld är det ca:5 mil. Glasriket ligger 10 mil söderut.
För aktiviteter i närområdet se www.eksjo.se, www.alv.se, www.vetlanda.se

Under sommaren, vecka 24-34 hyrs stugan ut lördag-lördag under resten av året är ankomstdagar och viselselängd flexibel. Hör av dig för att få priser på just den period du vill stanna.


Info

  • LördagBytesdag
  • 4Rum
  • 6Bäddar
  • 80 m²Storlek
  • 2Extra sängar
  • El ingår
  • Slutstädning utförs av hyresgästen

Utrustning