Stuga på gränsen till Småland.4 bäddar

Stuga på gränsen till Småland. Mitt i den vackra svenska naturen vid kanten av en sjö och med en bäck som passerar så nära att du alltid hör vattnets ris. Naturen är uttagen från Astrid Lindgrens böcker. En enda stuga ligger i närheten, men annars är du här ensam. Det finns en liten båt och det finns flytväst så att du kan komma och se sjön. Nätfiske är inte tillåtet.
Trevlig strand i Stora Gräsken bara 400 meter från huset.
Gräskelid nämns i skrifter som går tillbaka till kung Valdemars tid.
Sjön Lillgräsken (bakom dammen 25 meter från huset) är 800 meter lång och har tidigare använts för att leverera el till de omgivande gårdarna. Den gamla kraftverket är fortfarande kvar, men har inte kört länge. Bredvid ligger en sågverk. Det här är nu en verkstad för t.ex. produktion av keramik. Foran är en veranda där du kan sitta med utsikt över sjön. Här är rökning tillåten och det finns en torktumlare. Med bro går du till Sjöbo.
Stugan är 50 m2 Det är en icke-rökare hus, bestående av kök / matplats med bäddsoffa, sovrum med en dubbelsäng (160 cm) och en toalett med dusch och tvättmaskin. Värmen i huset är baserad på elektriska radiatorer och en brændeovn.Vandet pumpas in från sjöen och skickas genom tre filter (Partikelfilter, kolfilter och UV-filter), men det är lätt färgat trots av denna filtrering.
Dålig mobil täckning 4 G krävs, eller du kan använda ett svenskt SIM-kort från Telia.
Det finns en fiberoptisk anslutning till huset, så du kan alltid använda den anslutningen.
Rolig hund kan tas med.
För de kreativa med intresse för keramik kan en kurs skapas över 4 dagar med 2 timmar om dagen. Den äger rum i en gammal sågverk strax över floden första veckan i juni och första veckan i september.
Se mer på http://www.jydepotter.dk

Info

  • LördagBytesdag
  • 2Rum
  • 4Bäddar
  • 50 m²Storlek
  • 0Extra sängar
  • Elförbrukningen betalas av hyresgäst
  • Slutstädning utförs av hyresgästen

Utrustning