• Senger: 6
  • Kvadratmeter: 75
  • Vert: Karin O.
  • Region: Blekinge län
  • Oppdatert: 2024-01-28
  • Laget: 2016-04-18
  • CottageId: 19441

Charmig stuga intill havet vid Blekingekusten

Här finns en charmig stuga intill havet med tillgång till privat brygga. Stugan ligger på en gammal släktgård och har ett underbart läge med havsutsikt. Boarean är på totalt 75 kvm, fördelat på två plan. Det finns 6 sängplatser. När man kommer in i stugan har man köket rakt fram. I köket finns spis, kyl, frys, mikrovågsugn och kaffebryggare samt ett köksbord vid fönstret. Här kan man sitta och blicka ut över havet samtidigt som man intar morgonkaffet. Till vänster om köket finns ett vardagsrum med en bäddsoffa som ger två sängplatser. I anslutning finns ett badrum med toalett, tvättställ och dusch. På bottenvåningen ligger även ett sovrum med två enkelsängar. Vid entrén leder en trappa upp till övervåningen. Här finns ett sovrum till, också det med två enkelsängar.

Stugan ligger i Björkenäs vid Blekingekusten mellan Kristianopel och Torhamn. Det är 200 m till havet med brygga och båtplatser som tillhör släktgården. Hit har man möjlighet att ta en promenad för att blicka ut över havet och njuta av vågornas brus.

På gångavstånd från stugan finns en camping och en badplats. Campingen erbjuder kiosk, minigolf, hästskokastning, boule samt musikaftnar.

Det är 8 km till samhället Jämjö där det bland annat finns ICA-butik, vårdcentral, apotek, bensinmack och restauranger. Besök också gärna Torhamn och Kristianopel som är två små pärlor vid kusten. Från Torhamn utgår det skärgårdsbåtar till öarna och även in till Karlskrona centrum.
Pris/uke, lavsesong: 4000 SEK
Pris/uke, høysesong: 4000 SEK

Fasiliteter

Ansvarshavende for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne innkvarteringen er Karin O.